- Domů
- e-shop
- Lyofilizované sýry
- V obalu
- Uzená niva plísňový sýr lyofilizováno (sušeno mrazem)
Uzená niva plísňový sýr lyofilizováno (sušeno mrazem)
od 105 Kč / vč. DPH
- Doprava zdarma při objednávce nad 2500,- Kč
Dotaz prodejci
Popis produktu
Složení: 100 % lyofilizovaná niva. Složení nivy: mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, ušlechtilá plíseň Penicillium roqueforti. Sušina: 52 %. Tuk v sušině: 50 %.
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C, aby se zachovala maximální čerstvost a chuť.
Země původu: Česká republika.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 gramů: 2408 kJ / 575 kcal, tuky: 49 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 31 g, sacharidy: 2,2 g, z toho cukry: 2,2 g, bílkoviny: 34 g, sůl: 7,8 g.
Lyofilizovaná uzená niva
Lyofilizovaná niva je krásně křupavá a dokonale se rozpadne v puse. Doporučujeme takovou, jako netradiční dárek, protože je pravděpodobně jediná na světě svého druhu.
K výrobě 100 g lyofilizované nivy spotřebujeme přibližně 180 g čerstvé suroviny. Díky tomuto inovativnímu procesu získáváte lahodné sýrové delikatesy, které nejen potěší vaše chuťové buňky, ale přináší i výživné benefity. Dopřejte svým smyslům jedinečný zážitek a vyzkoušejte naši nivu ještě dnes.
Lyofilizovaná uzená niva
Znáte to, rádi byste si na cestu přibalili i váš oblíbený sýr, nemáte ale možnost jej uchovat delší dobu v chladu. Sýry jsou obecně nabitě bílkovinami, a tak jednoduše zaženou hlad, proto se hodí je mít vždy po ruce. Díky lyofilizaci je to možné. Niva je zrající sýr charakteristický modrou plísní uvnitř hmoty.
Naše lyofilizovaná uzená niva je pohodlným způsobem, jak mít sýr kdykoliv s sebou. Je totiž vhodná jak pro venkovní dobrodružství, tak třeba na vaření bez nutnosti chlazení! Přidat ji můžete i do sýrových omáček nebo pomazánek, které si pak skvěle vychutnáte třeba s našimi lyofilizovanými korbačiky.
Niva je výjimečný sýr s robustní chutí, plný zdraví a bílkovin. Díky šetrnému procesu lyofilizace v ní zůstává veškerý nutriční obsah, vůně i chutě a Vy si jí tak můžete vychutnat naplno.
Probíhá načítání, čekejte prosím ...