- Domů
- e-shop
- Lyofilizované sýry
- V prášku
- Olomoucké tvarůžky lyofilizované (sušeno mrazem) - prášek
Olomoucké tvarůžky lyofilizované (sušeno mrazem) - prášek
od 104 Kč / vč. DPH
- Doprava zdarma při objednávce nad 2500,- Kč
Dotaz prodejci
Popis produktu
Složení: 100 % lyofilizované tvarůžky (tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170).
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.
Země původu: Česká republika.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 1589 kJ / 380 kcal, Tuky: 2,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g, Sacharidy: 3,9 g, z toho cukry: 3,9 g, Bílkoviny: 84 g, Sůl: 13,2 g.
Lyofilizované tvarůžky
Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány. Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnější chuť než jak je znáte.
Kousky využijete k nastrouhání jako koření, dochucovadlo nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale také cibulačce. Nezaváháte ani tehdy, kdy je jen tak zchroupete jako snack. Oproti věnečkům jsou křehké a lehce je rozdrtíte na prach.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůž
Sýrečky plné bílkovin
Tvarůžky nám nabízí především bílkoviny. Výborné je, že zároveň obsahují jen velmi málo tuku. Nevýhodou je, že je v nich poměrně hodně soli. Vyrábí se zráním, a to nejčastěji z kravského mléka.
Díky svému vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku se jeví jako ideální potravina pro dietu a sportovce.
Jedinečná chuť a výrazná vůně, kterou zná určitě každý. Pravé Olomoucké tvarůžky jsou naprosto nezaměnitelné a my je nyní nabízíme v lyofilizované formě.
Probíhá načítání, čekejte prosím ...