Lyofilizované korbáčiky - gyros

Hodnoceno 0 z 5 na základě 0 hodnocení zákazníků
( 0 )
Katalogové číslo 003564
Dostupnost Momentálně nedostupné
Dodací doba Do 4 dnů

od 130 Kč / vč. DPH

116 Kč / bez DPH


Vyprodáno, napsat dotaz prodejci

  • Doprava zdarma při objednávce nad 2500,- Kč

Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizovaný pařený sýr (plnotučné mléko, mikrobiální syřidlo, mléčná kultura, sůl, koření)

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C, aby se zachovala maximální čerstvost a chuť. 

Země původu: Česká republika. 

 

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 2330 kJ / 557 kcal, tuky: 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 24 g, sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0 g, bílkoviny: 52 g, sůl: 3,9 g.

Přírodní pařené sýry lyofilizované, sušené mrazem, korbačíky - nitě - GYROS

Lyofilizovaný pařený sýr - gyros

Hledáte praktickou ale zároveň výživnou svačinku, která potřebuje minimální přípravu? Tak to jste tu správně! Naše lyofilizované nitě, dlouhé cca 12 cm splňují přesně tyto parametry. Jsou ideální svačinkou nejen pro děti. Jsou úžasné k vínu a jsou také vhodné pro namáčení do dipů různých příchutí. Pařené sýry jsou sice křupavé, ale nejsou tvrdé, naopak se krásně rozpadnou v puse.

Doporučujeme také, jako netradiční jedlý dárek.

Na výrobu 100 g lyofilizovaných sýrů připadá cca 180 g čerstvých sýrů.

Kvalitní sýry z Doubravského dvora

Přírodní pařené sýry pro nás vyrábí v Doubravském dvoře, kam určitě doporučujeme zajet na výlet, až budete v okolí Litovle. V Doubravském dvoře si totiž můžete v mlékomatu napustit čerstvé mléko, které má na povrchu krásnou vrstvu smetany a když zavítáte i do jejich krásné prodejny, najdete zde mnoho produktů, které vyrábějí z vlastního mléka a také jejich dokonalou zmrzlinu! V Doubravském dvoře si najde každý to svoje

Lyofilizované sýry se skvěle hodí na každý výlet, ale i jen tak k vínu třeba i s dipem z našeho lyofilizovaného jogurtu! Pařené nitě pro vás máme hned v několika příchutích, takže si přijde na své každý mlsný jazýček!

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace je speciální metoda sušení ovoce, která spočívá v prudkém zmražení ovoce a následném sušení při nízkém tlaku. Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

 

Probíhá načítání, čekejte prosím ...

Přidat hodnocení