CZK

Olomoucké tvarůžky lyofilizované (sušeno mrazem) - kousky

Hodnoceno 0 z 5 na základě 0 hodnocení zákazníků
( 0 )
Katalogové číslo 002960
Dostupnost Momentálně nedostupné

od 284 Kč / vč. DPH

254 Kč / bez DPH

Zvolte Hmotnost balení
  • Doprava zdarma při objednávce nad 2500,- Kč

Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizované tvarůžky (tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170)

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25°C.

Země původu: Česká republika. 

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1589 kJ / 380 kcal, Tuky: 2,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g, Sacharidy: 3,9 g, z toho cukry: 3,9 g, Bílkoviny: 84 g, Sůl: 13,2 g.

OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOUSKY - VE SKLE

Lyofilizované tvarůžky

Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány. Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnější chuť než jak je znáte.

Kousky využijete k nastrouhání jako koření, dochucovadlo nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale také cibulačce. Nezaváháte ani tehdy, kdy je jen tak zchroupete jako snack. Oproti věnečkům jsou křehké a lehce je rozdrtíte na prach.

Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůžků.

Sýrečky plné bílkovin

Tvarůžky nám nabízí především bílkoviny. Výborné je, že zároveň obsahují jen velmi málo tuku. Nevýhodou je, že je v nich poměrně hodně soli. Vyrábí se zráním, a to nejčastěji z kravského mléka.

Díky svému vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku se jeví jako ideální potravina pro dietu a sportovce.

Jedinečná chuť a výrazná vůně, kterou zná určitě každý. Pravé Olomoucké tvarůžky jsou naprosto nezaměnitelné a my je nyní nabízíme v lyofilizované formě.

OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOUSKY - VE SKLE
OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOUSKY - VE SKLE

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace je speciální metoda sušení ovoce, která spočívá v prudkém zmražení ovoce a následném sušení při nízkém tlaku. Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

Probíhá načítání, čekejte prosím ...

Přidat hodnocení